Hoektafels

Een nieuwe hoektafel kopen doe je niet elke dag. Je wilt immers een tafel van goede kwaliteit die jaren meegaat.

Daarom is het belangrijk goed alle mogelijkheden te bekijken zodat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe hoektafel. Welke afmeting kunt u kwijt en welke stijl past het beste bij u?

UrbanSofa Rocco Hoektafel 530x265

Rocco Hoektafel

195.00
UrbanSofa Vitoria hoektafel 530x265

Vitoria Hoektafel

195.00
UrbanSofa Palermo fauteuil 530x265 v3

Rochdale Hoektafel

329.00 219.00
UrbanSofa Brisbane sofa detail 530x265 v3

Live Edge Hoektafel

195.00
UrbanSofa Palermo daybed 2560x1280 1 530x265

Burlington hoektafel

219.00

Stel jouw favoriet zelf samen

Onze hoektafels zijn gemaakt van tropisch hardhout en zijn een waardevolle toevoeging voor ieder interieur. Of je nu op zoek bent naar een lifestyle, robuuste of moderne tafel, je vindt het bij UrbanSofa. We snappen het heel goed dat je je eigen touch wil geven aan je hoektafel. Ga je voor een onderstel in X-vorm of U-vorm? En welke kleur staat het beste? Zwart, wit of ruw metaal? Samen zorgen we ervoor dat je hoektafel helemaal aansluit op de rest van je interieur. Het onderstel zit bij de prijs in, dus geen extra kosten.

UrbanSofa Rocco tafelserie 530x265 1

Hoektafel die tegen een stootje kan

Dankzij het hoogwaardige materiaal waarvan onze hoektafels gemaakt zijn, kunnen ze tegen een stootje. Het grootste kenmerk van onze tafels is de duurzaamheid. Een prachtige tafel uit onze collectie is de Live Edge hoektafel. Beter bekend als onze boomstamtafel. Deze is eveneens leverbaar als eettafel en salontafel. Iedere tafel wordt gemaakt van Acaciahout, een loofboom die  een prachtige structuur en warme en doorleefde uitstraling heeft. Al het hout is voorzien van een FSC-keurmerk. De bladen van de tafel hebben de oorspronkelijke vorm behouden, dit maakt ze ideaal voor een landelijke en moderne woonstijl. Binnen deze serie heb je de keuze uit drie type onderstellen in eigentijdse kleuren. Jouw bijzettafel past dus helemaal bij je inrichting. Bij de productie van onze tafels houden we rekening met mens en milieu. Het hout is daarom ook afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

UrbanSofa Vitoria hoektafel 530x265 1

Stoere hoektafels en banken

Bij UrbanSofa kun je niet alleen terecht voor voor stoere houten hoektafels. We hebben ook een zeer ruim assortiment banken in allerlei stijlen voor je beschikbaar. Een stoere bank bijvoorbeeld. Bij stoer denken we aan grove en ruwe materialen zoals leer. Dit sluit weer mooi aan op materiaal zoals staal. De banken uit de UrbanSofa collectie zijn in allerlei materiaalsoorten verkrijgbaar. Je stelt je complete woonkamer dus gemakkelijk samen, helemaal in jouw stijl. Een ding is zeker: bij UrbanSofa ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit meubelen tegen zeer scherpe prijzen.

Vakmanschap

Koop je een hoektafel van UrbanSofa, dan koop je vakmanschap. Ieder meubel wordt handgemaakt, van hoektafel tot aan bank en stoel. Het grote voordeel hiervan is dat alles te personaliseren is. Je bent verzekerd van een uniek product. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen en onze ecologische voetprint zo laag mogelijk te houden. Zo maken we bijvoorbeeld brikketten van restproducten, waarmee we onze hele fabriek verwarmen.

Hoektafels op zijn best

Jij wil die landelijk wonen hoektafel voor de allerbeste prijs? Of toch die stoere hoektafel? Klik op een tafel naar wens en bekijk de mogelijkheden. Je ziet in één oogopslag in welke afmetingen de tafel beschikbaar is. Wil je meer weten over onze hoektafeltjes of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Ook indien je persoonlijk advies wenst zijn wij er voor je. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelbranche weten we precies welke woontrends populair zijn en welke meubelen uit onze collectie hier een mooie aanvulling op zijn.

UrbanSofa Giorno Hoekbank 530x265