Buitenmeubels

Het allergrootste voordeel van de lente en zomer is natuurlijk het warme weer. De tuinmeubels kunnen weer naar buiten, de parasol kan uit de schuur worden gehaald en de kussens uit het opberghok. Hier zit iedereen de hele winter weer naar uit te kijken. Is je oude tuinmeubel versleten en aan vervanging toe? Of wil je graag dit jaar een loungeset voor buiten in plaats van een normaal tuinmeubel, zodat je lekker onderuit kan hangen in het zonnetje? Op deze pagina vind je alle outdoor producten van UrbanSofa, waardoor jij weer tijdens de mooie dagen kan genieten van jouw tuin en het weer door middel van nieuwe buitenmeubels.

UrbanSofa Outdoor loungebank Provence grijs 530x265 1

Provence Outdoor

1,395.00
UrbanSofa Outdoor Marbella 1 530x265

Marbella outdoor

1,395.00
Marbella eetkamerstoel 530x265

Marbella dining outdoor

345.00

De tuinmeubels van Ten Brundel

Heeft jouw zithoek in de tuin de juiste lichtinval, of zou jouw tuinmeubel eigenlijk een andere opstelling nodig hebben? Bij ons kan je jouw meubel helemaal zelf samenstellen, waardoor je dus de ruimte goed kan indelen en je zo de juiste zonnestralen kan meepakken. De meubels zou je ook nog makkelijk kunnen combineren met elkaar. Neem bijvoorbeeld een loungeset all weather met een tafel, waardoor je ook gemakkelijk kan avondeten in de tuin.

UrbanSofa Outdoor bank Provence grijs 530x265

De voordelen van de tuinmeubels

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wat je krijgt als je deze all weather tuinset aanschaft. Het is namelijk zo dat de outdoor stofcollectie beschikt over vijf hoogwaardige kwaliteit buitenstoffen van het merk Sunbrella. Dit betekent dat deze bekleding vochtregulerend is, ademt, maar ook 5 jaar lang bestendig tegen verkleuring. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken dat de bekleding snel verandert. Het voordeel hiervan is, dat je de kussens gewoon kan laten liggen ten alle tijden. Deze Sunbrella stof kan namelijk tegen alle weersomstandigheden, door de waterdichte buitenstof. Regent het ineens een aantal dagen? Geen probleem. Je kan de kussens gewoon laten liggen. Dit scheelt je weer gesleep met de kussens.

Meer weten over UrbanSofa

De tuinmeubels zijn dus zogezegd van hoogwaardige Europese kwaliteit. Door de duurzame productie wordt er ook gelet op het milieu, wat wij ook erg belangrijk vinden. Doordat je zelf je tuinmeubel kan samenstellen, wordt hij ook persoonlijk naar jouw wens gemaakt. Een product van echt vakmanschap dus. UrbanSofa beschikt over een snel leveringsproces, doordat alle tussenschakels zijn uitgeschakeld. Er wordt dus rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek, waardoor er ook wordt bespaard op kosten. Dit voordeel is voor de consument en niet voor ons.

UrbanSofa Outdoor loungebank Provence 1 530x265

Het aanschaffen van outdoor tuinmeubels

Heb je een mooi tuinmeubel gevonden, waar je jezelf al wel op ziet zitten gedurende de mooie dagen? Elke outdoor meubel beschikt over een garantie van drie jaar. Heb je nog vragen over deze Sunbrella loungesets en Sunbrella kussens? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij vinden klantcontact een belangrijk aspect en staan dus graag voor je klaar. Toch liever even naar de fysieke winkel? Zoek dan de dichtstbijzijnde winkel op de website.