Eettafels

Een nieuwe eettafel kopen doe je niet elke dag. Je wil immers een tafel van goede kwaliteit met een scherpe prijs die precies bij je past. Dan ben je bij ons aan het juist adres.Eerlijk geproduceerde robuuste en stoere eetkamertafels voor een messcherpe prijs. Alle eetkamertafels zijn van massief tropisch hardhout en worden rechtstreeks vanuit onze fabrieken geleverd. Dat scheelt! Klik op onderstaande foto’s voor de collectie boomstamtafels, rechte strakke tafels of sierlijke Vitoria tafels. Er is altijd een eetkamertafel die past bij jouw wensen.

UrbanSofa Live Edge Boomstamtafel 530x265

Boomstamtafel Live Edge

595.00
UrbanSofa Rochdale Eetkamertafel 1 530x265

Rochdale Eettafel

695.00
UrbanSofa Rocco eetkamertafel 2 530x265 v2

Rocco Eettafel

595.00
UrbanSofa Robin ronde eettafel 530x265

Ronde Eettafel Robin

695.00
UrbanSofa Monaco eetkamertafel 2 530x265

Monaco Eettafel

799.00 449.00
UrbanSofa Vitoria eettafel 530x265 v2

Vitoria Eettafel

795.00
UrbanSofa Romy 240 eetkamertafel vrij WEB 1 530x265

Romy Eettafel

795.00
UrbanSofa Lodge eettafel Bryan bruin eetkamerstoel 2 2560x1280 1 530x265 v2

Lodge

1,049.00 695.00
UrbanSofa Toulouse Burlington 2560x1280 1 530x265

Burlington Eettafel

895.00 795.00
UrbanSofa Herringbone Oval Eettafel Detail Blad Website

Herringbone

595.00

Diverse afmetingen

Onze boomstamtafel en alle overige massief houten eetkamertafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Niet elke woonkamer is immers hetzelfde. Daarnaast zijn alle robuuste eettafels zo gemaakt dat de stalen onderstellen op drie verschillen posities zijn te monteren. Zo krijg je altijd de tafel die perfect in je interieur past. Bij elke eetkamertafel kun je een PDF downloaden met alle maten en prijzen. Laagste prijs gegarandeerd! Twijfel je over de maat van een UrbanSofa eettafel? Neem dan gerust contact met ons op of ga naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

UrbanSofa Vitoria tafelblad close up 530x265

Massief houtenblad

Alle tafelbladen uit de UrbanSofa tafelcollectie zijn gemaakt van massief tropisch hardhout. Bij de productie ervan denken wij aan mens en milieu. Zo worden bijvoorbeeld alle eetkamertafels gemaakt van hardhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zowel het hout als de complete productie is gecertificeerd. Hout is een prachtig natuurproduct. Elke eetkamertafel is daardoor uniek. Door de tafels niet te behandelen krijgen alle bladen een robuuste natuurlijke uitstraling. Je kunt onze eetkamertafels zelf behandelen of gewoon laten zoals ze zijn.

Omdat onze eettafels gemaakt zijn van massief hout kun je ze altijd opschuren. Ze zijn dan weer als nieuw. Het is ook mogelijk de tafels te behandelen met een kleurloze beschermer tegen vocht vuil en vet. Wil je de eettafel een kleurtje geven? Geen probleem. Omdat onze tafels niet voorbehandeld zijn kun je de tafels kleuren met bijvoorbeeld een white wash olie of grey wash olie. Belangrijk nog om te weten dat onze tafels niet opgedikt zijn. Ze zijn echt helemaal massief. Een opgedikte eetkamertafel herken je aan de rand. Als je goed kijkt lijkt het alsof er twee lagen hout op elkaar liggen. Je ziet ook een naad. Aan de onderzijde zie je vaak dat de tafel hol is. Let daar bij aankoop goed op. Al onze eetkamertafels zijn helemaal massief. Echte kwaliteit voor de beste prijs.

UrbanSofa Live Edge tafelserie 530x265

Verschillende onderstellen

UrbanSofa levert verschillende onderstellen voor de eettafels. Een robuuste en stoere stalen X poot, een sierlijke en wat bescheidener X poot gemaakt van wat smaller staal en een stijlvolle wat slankere U poot. Alle drie de modellen onderstel zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit (ral9010) en metaal. Alle stalen onderstellen worden eerst gelast daarna geschuurd en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dat geeft een zeer duurzame en sterke laag die niet gemakkelijk beschadigt.

Alle stalen onderstellen passen onder alle eetkamertafels. Zo stelt u zelf de eettafel samen die het best bij u past. De stalen onderstellen passen op drie posities onder het blad. Op die manier kunt u zelf de ruimte tussen de poten bepalen. Alle prijzen die je bij ons ziet voor de tafels zijn inclusief stalen onderstel naar keuze. Geen vervelende bijkomende kosten dus. Gewoon helemaal compleet voor de beste prijs van Nederland