Over ons

Wie zijn wij

Het pand waar Meubico Meubelen aan de Catharinastraat 8 was gevestigd, hebben wij verbouwd tot een geheel nieuwe en sfeervolle showroom. De nieuwe naam is Ten Brundel Sofa's and More hier staan lifestyle en industriële meubelen voor u klaar. We zijn Premium verkooppunt van UrbanSofa by Ira Ness. Geheel nieuw is onze outdoor afdeling. Op de bovenverdieping staat een ruime keuze aan outlet meubelen.

Wij zijn onderdeel van Ten Brundel Wonen, waar u naast meubelen ook terecht kunt voor een complete woningstoffering. In onze beide panden, samen ruim 5000m2 aan winkelplezier, is er genoeg aanbod voor iedereen. We staan garant voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ten Brundel werkt met een enthousiast team van 14 personen. Naast onze verkoop, hebben we een eigen bezorgservice, montagedienst en gordijnenatelier. 

 

Advies nodig?

Dit is geen probleem, we komen graag, geheel vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kan Ten Brundel zo goedkoop leveren?

Zitmeubels en houten meubels zoals onze robuuste eettafels van gelijkwaardige kwaliteit kosten elders veel meer. Hoe kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren? Dit is mogelijk door de UrbanSofa visie. De focus ligt bij UrbanSofa altijd op optimalisatie van processen en niet op bezuiniging op kwaliteit. Zo maakt het unieke logistieke systeem dat UrbanSofa heeft ontwikkeld het mogelijk te leveren zonder importeur, distributeur en groothandel. Dit scheelt enorm in de kosten. Daarnaast bekijken wij de meubelbranche met oer-Hollandse zuinigheid, en dat werkt! Wij steken ons geld en tijd liever in innovatie. Iedere euro wordt door ons weloverwogen besteed waardoor je nooit teveel betaald.

Kan het nog goedkoper?

Hierover kunnen we heel kort zijn: nee! In de meubelbranche worden veel modellen gemaakt die op het eerste oog erg op elkaar lijken. Toch zitten er soms flinke verschillen in de prijzen. Deze verschillen kunnen vaak maar op 1 manier worden verklaart: bezuiniging op materiaal. Dit betekend per definitie kwaliteitsverlies. UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit, maar op de tussenhandel. Je koopt bij ons dus een origineel Europees kwaliteitsproduct voor een bijzonder scherpe prijs. Het feit dat banken en tafels qua uitstraling soms op elkaar lijken brengt een risico voor jou als consument met zich mee. Je wilt immers niet gedupeerd worden door een kwalitatief mindere (namaak) bank aan te schaffen. Twijfel je aan de kwaliteit of de echtheid van je geleverde nieuwe bank? UrbanSofa voorziet ieder zitmeubel van een merklabel. Ontbreekt het label? Neem dan direct contact met ons op! Pas op voor teleurstellingen. Be Sure It’s Real!

IMG 20190417 WA0052

Scherpe prijs voor alle kussens

Bij onze banken zijn verschillende decoratie kussens leverbaar zoals vierkante kussens, voorzetkussens en zij kussens voor de armleuning.

Deze zijn in verschillende maten leverbaar.

Daarnaast hebt je nog de keuze of je er een knoop, knoop met contrasterend stiksel, houten knoop, contrasterend stiksel of een bies in een andere kleur.

Je hebt het allemaal voor het uitzoeken.

Met wie doe ik eigenlijk zaken?

Als consument doe je zaken met Ten Brundel sofa`s and more, voor zaken zoals service en garantie op het nieuwe bankstel of eettafel.  Duidelijk, toegankelijk en vertrouwd. Natuurlijk staan wij bij Ten Brundel altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of de mail.

Hoe zit het met mijn garantie?

Je krijgt garantie volgens de cbw voorwaarden  Als Ten Brundel Sofa`s and More  staan wij namelijk volledig achter de kwaliteit van jou aankoop.Van de fabrikant UrbanSofa krijg je nog 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie gratis. Om in aanmerking te komen voor deze gratis garantie kun je je aankoop registreren op de website van UrbanSofa.

Zijn er nog bijkomende kosten?

De messcherpe prijzen die op onze website staan vermeld zijn de prijzen die UrbanSofa aan haar verkooppunten adviseert. Ieder verkooppunt houdt zich  aan deze prijzen. De verkoopprijzen zijn exclusief bezorgkosten.

Gratis bezorging bij Ten Brundel Sofa's and More binnen een straal van 20 km.