Salontafels

Je wilt een nieuwe salontafel van hoogwaardige kwaliteit, die past binnen je woonstijl en tegen een scherpe prijs?

UrbanSofa heeft diverse soorten salontafels die je geheel naar eigen smaak samen kunt stellen. Of je nu een industrieel, landelijk of modern interieur hebt, wij hebben altijd de perfecte salontafel voor je. Bekijk onze collectie snel online en koop jouw salontafel vandaag nog bij een van onze verkooppunten.

UrbanSofa Live Edge salontafel 1 530x265

Live Edge Salontafel

389.00
UrbanSofa Rocco sidetable 530x265

Rocco Sidetable

445.00
UrbanSofa Vitoria salontafel 530x265

Vitoria Salontafel

389.00
UrbanSofa Palermo fauteuil 530x265 v2

Rochdale Salontafel

599.00 349.00
placeholder

Andalusië Salontafel en bijzettafel

299.00
Caro met OB WEB kopie 530x265

Caro

259.00
UrbanSofa Owen met onderblad salontafel 2560x1280 1 530x265

Owen

259.00
UrbanSofa Brandon Brooklyn Hoekbank 2560x1280 1 530x265 1

Monaco

279.00

Waarom een salontafel van UrbanSofa?

Een salontafel koop je niet zomaar. Het is handig vooraf te bedenken welk formaat het meest geschikt is voor je woonkamer. Ook het onderstel is vaak bepalend voor de uitstraling. Wanneer je een salontafel koopt bij UrbanSofa brengt dit de volgende voordelen met zich mee:

  • Diverse uitvoeringen
  • Hoge kwaliteit
  • Ideaal als eye-catcher
  • Voldoet aan hoge kwaliteitseisen
  • Stijlvolle uitstraling
UrbanSofa Live Edge tafelserie 530x265 1

Onderhoud salontafel

Bij een houten salontafel is het van belang om goed na te denken over de plek waar de tafel komt te staan. Dichtbij een warmtebron zoals een radiator, kachel of open haard raden we af. Dit geldt eveneens voor een airconditioning. De temperatuurverschillen kunnen een versterkende werking hebben op het krimpen en uitzetten van de salontafel. Om lang te genieten van je tafel is het handig onderzetters te gebruiken. Hiermee bied je bescherming tegen warmte en condens. Goed onderhoud is ook van belang. Salontafels van onbehandeld hout zijn kwetsbaar, UrbanSofa adviseert dan ook om deze te voorzien van een bescherming. Acacia hardhout heeft als voordeel dat het gemakkelijk is in onderhoud. De tafel dagelijks met een vochtige doek afnemen is al voldoende. Is er een vlek op je tafel gekomen? Gebruik enkel schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor hardhout.

UrbanSofa Live Edge salontafel 530x265 1

Smaak is persoonlijk

Je kent de uitdrukking: over smaak valt niet te twisten, vast wel. Je vindt daarom bij ons verschillende soorten salontafels. Ook wanneer je jouw huis niet hebt ingericht met een industriële, landelijke of Scandinavische stijl passen onze tafels perfect. Je creëert met gemak je eigen stijl en sfeer waar jij je echt thuis voelt. Mix en match er naar hartenlust op los.

Onderdeel van je woonstijl

Een salontafel is een belangrijk onderdeel van je woonstijl. Heb je ons aanbod online bekeken en een favoriet gevonden? Bekijk snel welk verkooppunt bij jou in de buurt te vinden is. Vind je het lastig een keuze te maken met al die mogelijkheden? We helpen je graag en voorzien je van advies op maat. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan een van de verkooppunten bij jou in de buurt om onze collectie te bewonderen.